Totalul afișărilor de pagină

5 martie 2016

Sea Salt Hairbond

 Daca te-ai saturat sa folosesti pentru aranjatul parului tot felul de geluri sau mous-uri care il usuca si il imbacsesc,te va interesa produsul pe care ti-l propun.
Sea Salt Hairbond este un ,,must have`` in materie de produse de styling.Ceea ce este cel mai important,este 100% natural,nu afecteaza parul pe termen lung,dimpotriva,il hraneste si il protejeaza de factorii nocivi.


Contine:hidrolat organic de urzica, hidrolat organic de patrunjel,
fitokeratina,panthenol,sare de la Marea Moarta,sare Epsom,uleiuri esentiale.

Pentru cele mai bune rezultate,se utilizeaza  pe parul umed, dupa spalare Pe parul uscat va fi nevoie de mai mult produs si rezultatul va tine mai putin.Confera o textura bogata si volum ,acea textura de  beachy waves, de păr atins de valurile mării și uscat în soare, așa cum ne stă părul după o zi de plajă și baie în mare.

 Hidrolatul  organic de urzica a fost obtinut din planta intreaga,adulta:frunze ,tulpini, seminte si radacini pentru a extrage maximum de beneficii.datorita contintului mare in vitaminele B2,B5,acid folic si zinc,este o alegere minunata pentru ingrijirea parului.Este toncul ideal,reda stralucirea si rezistenta firului de par,stimuleaza cresterea si previne caderea parului,reechilibreaza scalpel gras,previne formarea matretii,textureaza firul de par fin si lipsit de vitalitate.
Actioneaza sinergic cu apa de patrunjel  care  datorita continutului in apigenina,controleaza caderea parului si echilibreaza excesul de sebum.
Fitokeratina este o substanta proteica obtinuta din grau,cu effect imediat dupa doar 5 minute de la aplicare. Formeaza un film protector ce repara si restructureaza firul de par,previne despicarea si ruperea lui intarind firul de per din interior,are efect antiinflamator pentru scalp.
Pantenolul sau provitamina B5 confera stralucire firelor de par,previne despicarea lor,intareste parul de la radacina pana la varfuri,calmeaza scalpel iritat si reduce senzatia de mancarime.
Sarea de la marea Moarta  remineralizeaza puternic firul de par ,ii confera suplete si volum,face parul mai usor de coafat si disciplineaza buclele rebele.
 Sare Epsom sau sarea amara este o sare absolut naturala si este compusa 99% din sulfat de magneziu.Actioneara synergic cu sarea de la marea moarta si remineralizeaza  si detoxifica puternic firul de par aducand un aport important de magneziu si sulf.

Produsul de poate folosi cat de des este nevoie,chiar si zilnic insa nu se va exagera.
Se aplica usor,prin pulverizare, de preferinta pe parul umed imediat dupa spalare,apoi se maseaza parul pentru a se distribui uniform .
Se usuca in mod obisnuit.
 Pentru o ingrijire 100% naturala,bio,parul se poate spala cu samponul Bio-Shampure,dupa care se va aplca balsamul Silk Finish si apoi pregatit pentru coafare cu Sea Salt Hairbond.
 Il gasesti pe Breslo in magazinul Lavandine.