Totalul afișărilor de pagină

1 mai 2016

Ulei de protectie solara raw, FPS 30

Raw Sunscreen Oil este un ulei de corp cu protectie solara,din ingrediente organice,raw,in stare pura asa cum natura le-a creat.Poate fi folosit ca si ulei de plaja sau ca ulei de protectie solara de fiecare zi  pentru zonele din corp mai expuse la soare:ten,maini si brate,decolteu,picioare.
Ingrediente:ulei de karanja,ulei de catina,ulei de susan,gamaoryzanol,ulei de morcov,unt de cacao,oxid de zinc,dioxid de titan,ulei esential de geranium,ylang-ylang  si melisa.

Uleiul de karanja este extras prin presare la rece din seminte de Pongamia glabra,nativ din India si este o revelatie in materie de protectie solara.Teste facute in laboratorul Helioscience din Franta au evidentiat un factor de protectie 20,cel mai mare factor de protectie ce il poate oferi un ulei.Urmatorul este uleiul din din seminte de catina cu un FPS 10 si uleiul din seminte de zemura,la fel cu un FPS 10.Pe langa proprietatile fotoprotective,este antibacterian puternic,inhiba cresterea si proliferarea multor specii de bacterii si fungi ce provoaca diferite infectii ale pielii,este emollient,prin bogatia de acizi grasi ce inmoaie si hidrateaza pielea ,previne imbatranirea prematura a pielii prin diminuarea semnificativa a photo-agingului.previne arsurile solare.
Uleiul de catina este cea mai bogata sursa de acid palmitoleic,acid gras care intra in componenta grasimii pielii,actioneaza ca un regenerant,conferind suplete si o senzatie de piele matasoasa.Are o putere de protectie solara naturala,respingand razele ultraviolete,fiind unul dintre cele mai eficiente uleiuri pentru tratarea arsurilor de orice natura,termica,solara,sau chimica.In prezent uleiul de catina este aprobat pentru utilizarea clinica in spitalele din Rusia si China ca si medicament in tratarea arsurilor de orice fel in special cele chimice.Spre exemlu,multe din victimele cumplitului accident nuclear de la Cernobâl, din 1986 au fost tratate cu ulei de catina.
Datorita continutului natural de vitamina C,E si precursori ai vitaminei A,acizi grasi esentiali si fitosteroli,este un remediu eficient in îngrijirea pielii uscate si mature cu acţiune hrănitoare, revitalizanta si regeneranta.
Uleiul de susan bio,obtinut prin presare la rece absoarbe o parte din razele UV contribuind la combaterea efcetelor nocive ale expunerii îndelungate sau improprii la soare.Este emolient,antioxidant,anti-aging,nutritiv si restructurant,intaryie procesul de imbatranire cutanata.
Uleiul de morcov este antioxidant si revitalizant,ajuta pielea sa obtine  un bronz frumos si uniform.
Untul de cacao contine factori naturali de protectie UV, este un unt usor absorbit de piele, are efecte anti-oxidante, in componenta sa gasindu-se acizi grasi, acizi stearic, oleic, palmitic, linoleic, omega 6, omega 9. Ajuta la mentinerea ph-ului optim al pielii, o hraneste si hidrateaza, conferindu-i suplete si elasticitate.
 Gama-oryzanolul este un antioxidant puternic extras din taratele de orez care pe langa protectie UV combate radicalii liberi si diminueaza efectul de photoaging.
 Oxidul de zinc si dioxidul de titan confera protectie UVA si UVB si sunt bariere fizice.Nu intra in piele si nu provoaca alergii.Mecanismul prin care ofera protectie este ca particulele de oxid de zinc si dioxid de titan actioneaza ca niste oglinzi minuscule ce reflecta razele solare.Desi in ultimii ani dioxidul de titan  a fost destul de controvesat s-a dovedit ca atunci cand nu este sub forma de nanoparticule ,este sigur.
Gama-oryzanolul este un antioxidant puternic extras din taratele de orez care pe langa protectie UV combate radicalii liberi si diminueaza efectul de photoaging.

Toate aceste componente impreuna ofera pielii pe langa o ingrijire adecvata si un factor de protectie ridicat:30 +
 Sa nu uitam ca :
O compoziţie cu FPS15 conferă protecţie de cca.94%
O compoziţie cu FPS20 conferă protecţie de cca.95%
O compoziţie cu FPS25 conferă protecţie de cca.96%
O compoziţie cu FPS30 conferă protecţie de cca.97%
O compoziţie cu FPS50 conferă protecţie de cca.98%
La aplicare pielea capata nuante discrete usor albicioase,efect datorat dioxidului de titan.
Desi are in compozitie doar ingrediante naturale,unele ingrediente( in special uleiul de karanja) pot cauza alergii,faceti un test de alergie mai intai.
Lotiunea ofera un factor de protectie mare,cu toate acestea,evitati expunerea la soare in orele amiezii cand soarele este foarte puternic.
In plus,o dieta sanatoasa bogata in antioxidanti,ne protejeaza din interior de razele nocive ale soarelui.Pestele bogat in Omega 3,fructele rosii si portocalii ce contin licopen si caroten,ciocolata neagra bogata in flavonoide,legumele crucifere(varza,brocoli,conopida),verdeturile,ceaiul verde si ceaiul negru plin de polifenoli sunt surse minunate de antioxidanti.

Toate uleiurile din compozitie sunt presate la rece,raw,virgine.Ficare are mirosul propriu,destul de pregnant fiind cel de catina si karanja,fiind acoperite doar in mica masura de uleiurile esentiale,asa ca preparatul are un miros pregnant de uleiuri crude insa nu este unul neplacut.
Uleiul de karanja este un ulei foarte puternic si deosebit de activv,in primele minute de la aplicare poata da o usoara senzatie de incalzire,este un efect tranzitoriu.
Desi are in compozitie doar ingrediante naturale,unele ingrediente( in special uleiul de karanja) pot cauza alergii,faceti un test de alergie mai intai.
IMPORTANT:datorita continutului mare in ulei de karanja,nu se recomanda pentru copilasii mai mici de 3 ani



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu