Totalul afișărilor de pagină

15 noiembrie 2015

De sezon:Natural VapoRub

  Alternative naturale pentru o viata sanatoasa.Suna a slogan pretentios dar despre asta e de fapt tot conceptul Lavandine.A devenit a doua mea natura,atunci cand folosesc ,vad sau aud despre un produs,sa  gandesc rapid o formula naturala cu aceleasi efecte,sau chiar mai bune de multe ori.
 So,VapoRub in varianta 100% naturala, fara petroleum,terebentina sintetica si alte alea,mana cereasca la ceas de toamna tarzie....
   Descongestioneaza imediat caile respiratorii si usureaza respiratia,calmeaza tusea si durerile musculare,ajuta la eliminarea mucusului acumulat si elibereaza sinusurile.                             
 
 
Ce contine:Unt de shea crud,virgin,unt de cacao prima presare,unt de cocos nerafinat,ulei de migdale,ulei de galbenele,uleiuri esentiale de camphor,menta,eucalipt ,rozmarin,pin,cuisoare,tea tree,mentol pur.
 
 
Uleiul esential e camfor este puternic antiviral, antiseptic , antiinflamator, descongestionant al cailor respiratorii,expectorant ,anticataral,imunostimulent,analgezic.
Uleiul essential de eucalipt este oficial recunoscut de Organizata Mondiala a Sanatatii pentru tratarea afectiunilor respiratorii si reumatismale.Datorita componentului principal,eucaliptol,are proprietati puternic dezinfectante si antibacteriene,tonice si revigorante al centrilor energetici ai respiratiei,este mucolitic,expectorant ,oxigenant  si decongestionant pulmonar. 
 Uleiul esential de menta,cu o aroma inconfundabila,analgezic si antinevralgic,are actiune  instantanee asupra centrilor nervosi si energetici,diminunad durerile musculare si osteoarticulare.
Uleiul de cuisoare cu aroma sa calda si  balsamica incalzeste corpul si spiritul,este un extraordinar antiinfectios,drenant si purifiant.
Rozmarinul impreuna cu uleiul de pin cu proprietati puternic antigripale,  antiseptice al cailor respiratorii,antitusive,bronhodilatatoare, au efecte benefice in aproape toate afectiunile cailor respiratorii ,gripa,rinita,rinita cronica,sinuzita.
Uleiul de tea tree este el in sine un medicament cu o mie de proprietati.L-am adaugat pentru efectul puternic antibacterian,antiviral si descongestionant.
 Baza de unturi si uleiuri sunt practic uleiul purtator al uleiurilor esentiale stiut fiind ca acestea  nu se aplica niciodata nediluate pe piele.
Uleiurile esentiale depasesc procentul de 20% din compozitie,deci mare atentie pentru ca pot fi iritante pentru persoanele mai sensibile.Faceti testul de toleranta prin alplicarea unei cantitati mici la incehetura mainii,daca in 24 de ore nu apar nici un fel de reactii,puteti folosi balamul in siguranta.
 
Atentie!!!!!! Produsul este total contraindicat copilasilor mai mici de 3 ani ,femeilor insarcinate,celor care sufera de epilepsie sau convulsii .
Uleiurile esentiale sunt foarte puternice,uleiuri pure, grad terapeutic, sunt adaugate in proportii bine stabilte astfel incat efectul sa fie maxim.
 
 Pentru afectiunile respiratorii se aplica prin masaj pe piept sau pe spate de 3-4 ori pe zi pentru copii mai mari de 12 ani si aduti si de 2 ori pe zi pentru copilasii de peste 3 ani.Luand contact cu caldura corpului,vaporii se degaja timp de mai multe ore,mentinand activ efectul unguientului.
 Pentru adulti si copii mai mari de 12 ani se poate aplica si pe buza superioara,sub nas,pentru a usura rapid respiratia.
 In sezonul racelilor,preventiv si pentru stimularea imunitatii ,unguientul se poate masa pe talpa piciorului seara la culcare dupa care se aplica sosete.
Atentie!!!,pentru copii pana in 12 ani in nici un caz nu se inhaleaza direct prin aplicarea sub nas sau intr-o batista,vaporii de mentol pot da arsuri ale cailor respiratorii.Uleiurile esentiale sunt adevarate medicamente daca sunt folosite conform indicatiilor si un real pericol daca sunt folosite la intamplare.
 
Desi conceput ca un balsam pentru masaj in caz de raceala si gripa unguientul are mai multe aplicatii.
Poate fi folosit pentru dureri de cap prin masarea fruntii si a tamplelor.Mentolul va calma imediat durerea si va descongestiona sinusurile.
Pentru picioare obosite si umflate se poate folosi ca si descongestionant.
Pentru  dureri de spate sau dureri cu diferite localizari,se face masaj usor pe locul dureros.
Amelioreaza durerile musculare dupa un antrenament prelungit.
Se poate aplica pe unghiile afectate de ciperci sau alte micoze.
 
Il gasiti pe Breslo chiar de azi.