Totalul afișărilor de pagină

11 septembrie 2015

Ruj natural si sanatos

  Ai citit vreodata ingredientele rujului pe care il folosesti? Daca nu ,atunci poti vedea mai jos o varianta de ,,marca˝ a unui ruj ,ingrediente ce se regasesc cu oarecare variatii in majoritatea rujurilor de pe piata.
Daca nu te tenteaza sa mai pui asa ceva pe buzele tale,poti incerca un ruj 100% natural.
De mai mult timp experimentez diverse variante de ruj 100% natural si in sfarsit am gasit potrivirea perfecta:naturalete,culoare,hidratare,aspect estetic cat mai apropiat de cel comercial.Puteti alege pentru inceput din 6 nuante absolut delicioase ,ce vi se potriveste.
Ingrediente:unt de mango,unt de cupuacu,ulei de jojoba,ulei de ricin,ceara de albine,ceara candelilla,ceara carnauba,pasta de titan,lanolina,pigment mineral natural grad cosmetic,parfumant natural din fructe de padure.
 Untul de mango este bogat in polifenoli si fitosteroli,are un efect hidratant forte,regenerant,antioxidant ,nutritive,reparator.
Untul de cupuacu este un unt rar si pretios,are o capacitate deosebita de a retine apa in epiderma,oferind astfel volum,umple ridurile si reduce liiniile fine din jurul gurii ,este un emolient deosebit,calmeaza si protejeaza pielea iritata.
Uleiul de jojoba este ca o ceara lichida asemenatoare ca structura cu sebumul uman,repara, ingrijeste si hidrtateaza intens.
Uleiul de ricin este indispensabil in formulele produelor pentru ingrijirea buzelor,asigura o buna dispersabiltate a pigmentilor in baza uleioasa,este regenerant,calmant,usor cicatrizant,deosebit de emollient.
Cerurile folosite sunt exclusiv natural si sunt esentiale in obtinerea unei texturi similar rujului cu care suntem obisnuite.
Ceara candelilla este o substanta secretata de frunzele unui copac nativ din Mexic,Euphorbia Cerifera,formata din hidrocarburi cu lanturi lungi si masa moleculara mare.Acest fapt ii confera proprietati filmogene unice,extreme de apreciate in special in produsele destinate ingrijirii buzelor.Asigura o textura constanta produsului in marje mari de temperatura,pana in 35 -38 de grade produsul nu se topeste ,doar se  innmoaie foarte putin.
Ceara carnauba este produsa de frunzele palmierului Brazilian,Copernica Cerifera,are un punct de topire foarte ridicat, este esential in crearea unui ruj oferind duritate si rezistenta la caldura,formeaza o pelicula filmogena la suprafata buzelor,in acest fel rujul nu patrunde in pielea buzelor,rezistand mai multe ore de la aplicare.
Ceara de candelilla si de carnauba provin de la arbori din flora spontana,salbatici,din zone nepoluate,fiind certificate bio.
Pasta de titan este un amestec de dioxid de titan micronizat(non-nano)si ulei de ricin,asigura o buna dispersabilitate a pigmentilor in compozitie si mareste  puterea de acoperire a culorii.Pigmentii folositi fiind de origine naturala,au un grad  de saturare a culorii mult mai mic decat a pigmentilor chimici.
Pigmentii folositi pentru a da culoare sunt exclusiv de origine naturala.
Parfumantul este unul in totalitate natural,obtinut din fructe de padure,dand produsului un miros delicious,gurmand,fructat.
                                                       Nr. 1 Pink Romance


 
Are un grad mediu de acoperire,cremos,delicat ,romantic.
 
                                                           Nr.2 Magenta
 
Pigmentul  folosit este carmin 100% natural,foarte greu de gasit,are o nunata adanca,luminoasa calda cu un grad mare de acoperire,cel mai hidratat dintre toate cele 6 sortimente,sunt sigura ca va deveni rapid rujul tau peferat.Ofera o senzatie unica de confort,chiar si dupa 6-8 ore de la aplicare.
 
 
                                                                 Nr.3 Nude Pearl
 
Culoare apropiata de cea a buzelor,cu usoare licariri perlate,ofera un look natural,sofisticat,poate fi purtat in oricare moment al zilei.Are o putere de acoperire medie spre mare .
 
                                                                    Nr.4 Natural Peach
Culoare aproiata de cea a buzelor, sofisticata,rafinata,cu un look nude,semimat,potrivit in oricare moment al zilei.Ideal pentru cei care prefera machiajul discret.Grad de saturatie a culorii mediu spre mare.
 
Nr.5 Cherry rose
Nuanta cu personalitate,ce invita privitorul parca sa iti urmareaasca mimica buzelor,perlata de un rosu aramiu pastelat.
 
Nr.6 Terracota Shade
Nuanta tomnatica,dulce si rece in acelasi timp dar senzuala,plina,adanca ,romantica.


 
Culorile pot diferi putin  in realitate,depinde foarte mult de setarile monitoarelor de pe care priviti,de culoarea,textura gradul de hidratare a buzelor pe care este aplicat rujul,insa va puteti face o idee.
Este un produs realizat handmade,poate avea unele mici inperfectiuni ca si aspect estetic.
Recipientul este unul de foarte buna calitate cu interior din plastic si exterior din aluminiu frost,foarte elegant,ce contine 6 grame de produs.
Are un termen de valabilitate de aproximativ 9 luni de zile.
 Ca si mecanism este asemanator cu al balsamului de buze,avand ax central pentru rularea rujului.Unele rujuri pot prezenta un mic orificiu in centru,dupa cum se vede si in imagini.
In momentul folosirii,nu rulati tot rujul,riscati sa se rupa sau sa nu mai poata fi reintrodus in  recipient,rulati doar cativa milimetri,cat este necesar pentru aplicare.
Daca doriti sa il achizitionatui,il gasiti in magazinul de pe Breslo.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu