Totalul afișărilor de pagină

28 februarie 2015

Sulphur-sapun cu sulf

Daca ai acneee sau alte probleme ale pelii ,probabil ca esti deja familiarizat cu sapunul cu sulf. Majoritatea sapunurilor cu sulf din comert, au in compozitie o cantitate enorma de sulf ce usuca pielea excesiv si o irita.
Sulphur by Lavandine este altceva.Are in compozitie o cantitate rezonabila de sulf in sinergie cu alte ingrediente minunate pentru pielea cu probleme.
Poate fi folosit pentru acnee in special,pentru pielea afectata de psoriazis,eczema,ten cu multe puncte negre,ten gras ca si sapun de intretinere,ten normal macar o data de doua ori pe saptamana pentru un efect antiseptic puternic.
Poate fi folosit si pentru par,ca si sampon solid, in dermatita seboreica.
Ingrediente:uleiuri saponificate din masline, cocos si unt de cacao,ulei de neem,unt de shea,extract din pau d`arco,sulf coloidal,decoct concentrat din pau d`Arco,ulei de reicin,ulei esential de tea tree,oregano,lavanda.
   
   Sulful este un mineral natural nemetalic ce se regaseste din abundenta in natura in apropierea vulcanilor si a apelor termale.Cunoscut si sub numele de pucioasa,are un miros inconfundabil,usor neplacut insa beneficiile maxime ce le aduce pielii acneice,grase,face din sulf un ingredient de prima linie in tratarea acestor afectiuni.
Sulful este un tratament natural si foarte popular in tratarea acneii dar nu numai,ameliroeaza si dermatita seboreica, scabia,rosaceea,eczema,psoriazisul.Este antiseptic,antimicrobian,antifungic.De asemenea este keratolitic,prin eliminarea celulelor moarte de la suprafata pielii exfoliaza usor,ajutand la formarea de noi celule,desfunda porii.
Ajuta la reglarea secretiei de sebum.Desi are un miros intens,neplacut,ajuta la dezodorizarea pileii prin distrugerea bacteriilor ce cauzeaza mirosurile neplacute.
 

Proprietatile antimicotice si antifungice ale scoartei copacului Pau d`Arco sunt cu totul deosebite,inhiba cresterea multor specii de ciuperci microscopice, inclusiv a celor vaginale (candida, tricofiton). Pau d`Arco are proprietati antifungice si antimicotice si antivirale pe care putine plante le au,este folosit pe scara larga la nivel mondial impotriva afectiunilor cauzate de fungi si virusi: : Candida albicans, Schisostoma Mansoni, stafilococ auriu, bacilul subtilis, Escherichia coli, Salmonella typhy si Shigella dysenteriae.Ba chiar si impotriva herpesului al virusului Hiv si cancerului de piele,sustin unele studii.
Uleiul de neem,un ulei polivalent cu o mie de proprietati este folosit pe langa multe altele in tratarea diferitelori infectari cu fungi,virusi si paraziti.Desi inca se studiaza mecanismul prin care acestea sunt distruse prin folosirea preparatelor cu neem,toti cercetatorii au ajuns la aceiasi concluzie,neemul actioneaza benefic in infectiile fungice,candida,herpes,ciuperca piciorului sau piciorul de atlet,tinea versicolor(sau pitiriazis versicolor)diferite infectii fungice ale scalpului.Teste recente efectuate in Germania au demonstrat ca extractele din neem sunt toxice pentru virusul herpetic pe care il distruge,grabind vindecarea rapida a ranilor.
Uleiul de neem are efecte aproape magice asupra afectiunilor cronice ale pielii si care adesea nu raspund la tratamentele clasice:acnee,psoriazis,eczeme mancarimi,zona zoster,herpes,matreata,deferite infecti ale scalpului,se amelioreaza in mod clar prin folosirea constanta preparatelor cu neem.Este antibacterian,cu un spectru larg de actiune impotriva microorganismelor Gram pozitive si Gram negative .
 Untul de shea si untul de cacao,inmoaie putin duritatea sulfului,hidratand pielea  si evita uscarea excesiva.
Uleiul de ricin ajuta la formarea unei spume bogate si catifelate.
Actiunea sulfului si a extractelor din plante este completata de cele trei  uleiuri esentiale folosite pe scara larga impotriva ,uleiul de oregano,cu un continut mare de carvacrol, ulei esential de tea tree si ulei de lavanda.
 Sapunul are un miros pronuntat de sulf.
Daca doriti sa il achizitionati il gasiti in magazinul de pe Breslo.
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu