Totalul afișărilor de pagină

15 aprilie 2014

Renovage-crema antiaging,antirid,regenerativa

   In mod firesc ,trecerea timpului lasa urme pe fata noastra.Insa,sta in puterea  noastra ,doamnelor, sa ne opunem din rasputeri,sa luptam cu tot ce avem astazi la dipozitie,sa imbatranim cat mai tarziu si cat mai frumos.Ne place sau nu,imbatranim cu fiecare secunda,in fiecare minut mor milioane de celule,dar asta nu inseamna ca nu putem intoarce ceasul macar intr-o oarecare masura.Un ten ingrijit (din timp)poate arata minunat si la 50 de ani.Pentru asta,o simpla crema antirid nu este de ajuns.O crema antiaging trebuie sa cuprinda mai multe aspecte:hranirea pielii in primul rand cu nutrienti de calitate,sa contina antioxidanti care sa combata radicalii liberi,sa aiba in compozitie principii antirid,vitamine,elemente hidratante,elemente catifelante ce imbunatatesc aspectul pielii,etc.
  Mergand pe aceste principii,v-am pregatit o crema antiaging cu totul deosebita,lejera,fina ,matasoasa,ce se absoarbe imediat in piele si lasa o senzatie incredibila.Efectul imediat este reducerea ridurilor si imbunatatirea vizibila a aspectului pielii,iar efectul pe termen lung este incetinirea procesului de imbatranire  si regenerarea ei.
Poate fi folosita ca si crema de zi sau de noapte pentru toate tipurile de piele.Este o excelenta baza pentru machiaj.Desi este o crema lejera,este in acelasi timp bogata si onctuoasa.



  Ingrediente:Ulei de argan,ulei de primula,unt de shea,ulei de iasomie,apa de trandafir,elastina,colagen,liponanozomi antioxidanti,fitoretinol,hexapeptide,coenzima Q10,proteine din matase,zanthalene,liponanozomi de acid hialuronic,extract de acmella,isoflavone,emulsifiant vegetal derivat din ulei de masline,melanj de substante aromatice complet naturale ce inhiba proliferarea microbiana,uleiuri esentiale.

O compozitie premium si exclusivista intr-o crema handmade.Ok,veti zice ,insa pot cumpara de pe piata o crema cu aceiasi principii active .Sigur  insa diferenta majora este ca o crema din comert,pe langa ingredientele active, contine un milion de substante de umplutura  90 % apa,cel putin 3 tipuri de parabeni si parfumuri alergene.Alegerea este a voastra.Si pentru a alege informat,va voi povesti pe larg despre ingrediente.
Uleiurile alese sunt cele mai indragite de mine si ofera o nutritie de calitate superioara pielii.
Apa de trandafir este cea mai potrivita pentru ingrijirea zilnica a tenului.Are un continut natural de vitamina C,atat de necesara pentru sinteza de colagen si elastina,reduce ridurile si liniile de expresie,hidrateaza si tonifica.
Elastina si colagenul sunt doua proteine extrem de importante pentru ca ne ajuta sa ne pastram pielea fara riduri,tanara si elastica.Cantitatea de colagen scade incepand cu varsta de 20 de ani asa ca este esential sa stimulam pielea sa produsc elastina si colagen,prin aport exterior dar si prin alimentatie,aport de vitamina C,antioxidanti si hidratare.
  Lipozomii sunt probabil printre foarte  putinele ingrediente cometice care combina stiinta si natura pentru a imbunatatii calitatea pielii in conditii de siguranta.Acestia sunt mici sfere microscopice cu membrana lipidica similara cu cea a  pielii ce incapsuleaza substanta activa pe  care o transporta in acest fel intacta pana la nivel de celula.Liponanozomii antioxidanti sunt formati din liponanozomi de coenzima Q 10 si acid alfalipoic ,esentiali intr-o  formulare antiimbatranire,cu efect antioxidant si photoaging foarte puternic.Inovatia incapsularii celor doua sub forma de liponanozomi,amplifica foarte mult efectul lor fata de adaugarea in crema in  forma clasica asa cum au fost utilizate de zeci de ani .
Fitoretinolul este complet natural  si este extras din semintele plantei Vigna Aconitifolia si este o alternativa la retinol,stabil in timp si complet tolerabil.Principalul  efect este de a stimula producerea de colagen si elastina si de a da luminozitate pielii.De altfel a inlocuit retinolul clasic in mai toate cremele produse de firmele de prestigiu.
Hexapeptide -19 este o micromolecula de ultimisima generatie si este  regasita in cremele de la cele mai prestigioase branduri.Testele efectuate asupra pielii au demonstrat o actiune asemanatoare botoxului,studiul clinic relevand o reducere a ridurilor de expresie  si a liniilor fine cu 38% in doar 28 de zile.
  Coenzima Q10 este antioxidant forte, recunoscut pentru protecţia deosebită pe care o conferă pielii împotriva îmbătrânirii premature. Favorizează producerea de colagen și elastină. Contribuie la reducerea profunzimii ridurilor.
Izoflavonele sunt fitoestrogeni extrasi din plante si  sunt noua frontiera a activelor cosmetice.Aplicate pe piele actioneaza asemanator cu hormonul de crestere proliferand cresterea celulara.Rezultatele de laborator au arata ca exista o crestere a sintezei de colagen cu 110% si a elastinei cu 120%,practic au efect de umplere a ridurilor si de reintinerire a zonei ochilor.Aplicate sub forma de nanozomi,patrund in piele mai adanc ,mai rapid cu un efect imediat si de durata.
   Zanthalene este o noutate absoluta in industria cosmetica.Este un extract lipofil din cojile fructului Zanthoxylum Bungeanum,prin metoda CO2 ,care este un precedeu ecologic,fara solventi sau temperaturi inalte si care pastreaza integral proprietatile plantei din care a fost extrasa.Este certificat Ecocert si este absolut natural. Cunoscut si sub numele Sichuan Pepper este folosit in bucataria asiatica de mii de ani ca si condiment,pentru a mai domoli din iuteala mancarurilor picante si de a calma senzatia de arsura de dupa.
In studiile efectuate asupra eficacitatii extractului s-a dovedit ca Zanthalene are o actiune de lifting imediat si o actiune antirid marcanta. Datorita hidroxialchimidelor lipofile,prima senzatie la contactul cu pielea este cea de furnicatura,ca un impuls electric,apoi de relaxare a muschilor subcutanati,efectul de lifting fiind vizibil dupa doar jumatate de ora.Folosit pe termen lung,este un antirid de exeptie,mai ales folosit in combinatie cu alte active antirid.
Proteinele din matase sunt extrase chiar din matase .Adaugate in crema,formeaza un film invizibil la suprafata pielii cu dublu rol,de hidratare si de protectie.Ofera o senzatie incredibila de catifelare si moliciune.Componenta principala,sericina,are capacitatea de a se lega de moleculele de apa si de a le transporta adanc in piele.Avand o masa moleculara foarte mica,patrund in straturile profunde ale pielii,oferind o hidratare de durata.Pe langa hidratareare si proprietati protectare, antirid si de elasticizare a pielii.
  Extractul de acmella(Acmella Oleracea,o planta ce creste in Brazilia) este un activ tensor antiaging si actioneaza prin stimularea functiilor biomecanice ale fibroblastelor,ajuta la reorganizarea structurii dermului si netezeste vizibil suprafata pielii,reduce rugozitatea,mecanismul de baza fiind tensionarea din interior
    Acidul hialuronic este unul din cele mai importante active cosmetice si este un hidratant asa zis de bariera,avand o extrem de mare putere hidrofila,o moleclula de acid poate stoca pana la 10000 de molecule de apa. De regula pe piata se gaseste o forma de acid hialuronic cu molecula mare ce nu patrunde adanc in piele ci doar in stratul superficial de la suprafata.In forma de liponanozomi,patrunde mult mai usor in piele si eliberarea treptata asigura o hidratare constanta,profunda si de durata.
Crema poate fi aplicata ca si crema de zi sau de noapte.Este ambalata in recipient albastru din sticla si contine 50 de ml de produs.Este valabila 3 luni si se prepara in momentul lansarii comenzii.
Trebuie tinuta in loc racoros,de preferinta in frigider.


   

12 aprilie 2014

Lotiune de protectie solara

     Desi vara e inca departe,soarele amiezii deja face ravagii.De mult timp am in vedere  o lotiune de protectie solara pe care intentionam sa o realizez undeva in mai insa stand mult timp cu baietelul meu pe afara am decis ca e absolut necesara.Si cum pe pielicica lui fina nu indraznesc sa pun chimicale am reusit sa definitivez formula si sa o pun in aplicare.
Este  o minunatie de lotiune,nu e grasa deloc,se aplica foarte usor si uniform,si ce este mai important,este in totalitate naturala.Poate fi folosita atat pentru fata cat si pentru restul corpului.Avand filtre fizice in compozitie,lasa un pic pielea albicioasa,mai ales in cazul pielii usor inchise la culoare insa este un inconvenient minor fata de beneficiile imense pe care le are.



Ingrediente:apa florala de galbenele,apa florala de lavanda,hidrolat de castraveti,unt de shea,unt de cacao,ulei de susan,emulsifiant natural derivat din ulei de masline,filtru solar mineral Essesol,oxid de zinc,gama-oryzanol,ceara de albine,complex Dermosoft.

 Despre protectia solara gasiti un articol foarte bun pe site-ul celor de la Elemental.
Lotiune poate fi folosita inclusiv de carte copilasi.Nu contine uleiuri esentiale adaugate in afara de cele continute de apele florale folosite in compozitie.
Conservantul de aceasta data nu este unul derivat din uleiuri esentiale pentru ca produsul sa poata fi folosit si pentru copilasii  mai mici  insa este tot 100% natural.Complexul Dermosoft este un amestec de ingrediente naturale cu activitate bactericida puternica si anume saruri ai acidului levulinic si extract de fenicul si este certificat Ecocert,pentru formulari cosmetice preservative -free adica fara conservanti.Este potrivit pentru formulari destinate pielii foarte sensibile a copilasilor.
Unturile si uleiurile folosite in compozitie au un factor natural de protectie in jur de 6.
Oxidul de zinc confera protectie UVA si UVB si este o bariera fizica.Nu intra in piele si nu provoaca alergii.Mecanismul prin care ofera protectie este ca particulele de oxid actioneaza ca niste oglinzi minuscule ce reflecta razele solare.
Filtrul solar Essesol este un filtru ce are la baza dioxidul de titan.Desi in ultimii ani acesta a fost destul de controvesat s-a dovedit ca atunci cand nu este sub forma de nanoparticule ,este sigur.
Filtru solar Essesol contine dioxid de titan non-nano,adica nu este sub forma de nanoparticule,emulsifiant vegetal,ulei de jojoba,corindon si squalane.
Gama-oryzanolul este un antioxidant puternic extras din taratele de orez care pe langa protectie UV combate radicalii liberi si diminueaza efectul de photoaging.
Ceara de albine ofera o minima rezistenta la apa.
Toate aceste componente impreuna ofera un FPS de aproximativ 25.
La aplicare pielea capata nuante discrete albicioase,efect datorat oxidului de zinc si dioxidului de titan.
Desi are in compozitie doar ingrediante naturale,daca folositi lotiunea pentru copilasi,faceti un test de alergie mai intai.
Lotiunea ofera un factor de protectie mediu,evitati expunerea la soare in orele amiezii cand soarele este foarte puternic.
In plus,o dieta sanatoasa bogata in antioxidanti,ne protejeaza din interior de razele nocive ale soarelui.Pestele bogat in Omega 3,fructele rosii si portocalii ce contin licopen si caroten,ciocolata neagra bogata in flavonoide,legumele crucifere(varza,brocoli,conopida),verdeturile,ceaiul verde si ceaiul negru plin de polifenoli sunt surse minunate de antioxidanti.
Lotiunea poate fi folosita si pentru ten,avand in compozitie ingrediente care ingrijesc si protejeaza pielea.
Este valabila 3 luni de zile si se prepara in momentul lansarii comenzii.







6 aprilie 2014

Iluminante-crema iluminanta,depigmentanta,uniformizanta

   Testand de curand  active cosmetice noi,am stat mult si m-am gandit daca ar trebui sa imbunatatesc crema Gheisa sau sa o reformulez.Pentru ca ceea ce va doriti este un produs cat mai eficient  inainte  de toate ,am inlocuit crema Gheisa cu Iluminante,cu active cosmetice cu efect sporit.
Noua crema cuprinde o arie mai larga de aplicabilitate si poate fi folosita pentru mai multe probleme ale pielii.
Este o crema lejera, fina si matasoasa,se absoarbe imediat in piele,nu lasa urme grase si poata fi folosita ca si crema de ingrijire pentru toate tipurile de ten.Ingredientele sunt blande si complet naturale astfel incat crema hidrateaza ,hraneste ,catifeleaza si regenereaza pielea. Este o excelenta baza pentru machiaj.
Scopul ei este de a ilumina si de a uniformiza culoarea tenului,estompeaza pistruii si petele de varsta,semnele  ramase dupa acnee,melasma/cloasma,petele aparute dupa expunerea la soare.

Contine:hidrolat de castraveti,apa florala din flori de soc,ulei de crin(petale proaspete de crin macerate in ulei de migdale si samburi de struguri),ulei de rosa mosqueta,ulei de primula,emulsifiant vegetal derivat din ulei de masline,liponanozomi iluminanti pe baza de vitamina C stabilizata,arbutina,niacinamida,fitoretinol,acizii de fructe,bisabolol,melanj de substante aromatice complet naturale ce inhiba proliferarea microbiana,uleiuri esentiale.

Desi o imbunatatire reala apare dupa doua-trei saptamani de folosire,rezultate concrete apar dupa 3 cicluri de regenerare celulara adica aproximativ 3 luni de zile,stiut fiind ca un ciclu complet este de 28 de zile .

Uleiul de crin alb(lilium candidum) este un ulei special,folosit in cosmetica pentru calitatile iluminante si de prevenire a aparitiei petelor,atenueaza pistruii sau petele pigmentare,atenueaza roseata si cuperoza.Este bogat natural in acid boric ce calmeaza si protejeaza pielea.Este perfect pentru repararea pielii crapate,hidrateaza si emoliaza.Uleiul de crin alb are proprietati deosebite de regenerare a pielii,cu efect antiinflamator si antioxidant.
Uleiul de rosa moscheta are veritabile capacitati de regenerare a pielii afectate de traumatisme,cicatrici post chirurgicale,arsuri si imbatranirea prematura a pielii datorita expunerii la soare. Are un continut extrem de ridicat de acid gama linoleic(40-50%)acid alpha linoleic(30-35%) si acid linoleic.Acizii grasi esentiali sunt substante nutritive esentiale pentru mentinerea sanatoasa a pielii,acestia sunt utilizati de organism pentru a produce prostaglandine,cu rol de regenerare,antiinflamator si de intinerire a pielii.Contine acid retinoic,o sursa naturala de vitamina A,echivalentul natural al preparatului farmaceutic tretinoin.
Uleiul de primula imbunatateste fermitatea si elasticitatea pielii,netezeste pielea aspra si solzoasa,hidrateaza intens pielea uscata.Este un ulei iluminant,mai ales pentru zona intunecata din jurul ochilor,diminueaza cearcanele si minimizeaza treptat aspectul de ochi obositi.De asemenea diminueaza pigmentatia pielii.
Apa din flori de soc este un detoxifiant de exceptie al pielii,combate petele hiperpigmentare si pistruii,uniformizeaza aspectul pielii cu un usor efect iluminant,tonifica si refermizeaza,are actiune antivirala si antibacteriana,vindeca micile leziuni de la nivelul pielii.Are un efect usor astringent.
Apa de castraveti  revigoreaza extraordinar tenul ,dandu-i suplete si fermitate,are un efect matifiant,reduce ridurile fine,iluminieaza pielea prin inhibarea mecanismului de producere a melaninei,reduce petele pigmentare si pistruii.Este un regenerant celular de exceptie,echilibreaza secretia de sebum,confera suplete si confort pielii fragile,uscate,sensibile.Restabileste PH-ul natural al pielii.
Stimuleaza secretia de colagen si elastina,substante ce confera sulpete si fermitate pielii.
  Arbutina este o substanta naturala ce se gaseste in mai multe plante dar cea mai mare cantitate se afla in merisor si strugurii ursului.A fost descoperita prin secolul 18 si a fost folosita la inceput ca un agent antiinflamator si antibacterian in afectiuni ale cailor urinare, cistite ,uretrite si pielonefrite.Mai apoi a fost adaugata in diverse preparate farmaceutice pentru a preveni infestarea cu bacterii,sau pentru a trata inflamatiile alergice ale pielii.Mai recent s-a descoperit ca are capacitatea extraordinara de a estompa petele pigmentare,pistruii ,melasma,petele ramase dupa acnee si de  a ilumina pielea terna.Arbutina inhiba formarea de melanina in exces prin inhibarea activitatii tirozinazei.
Este complet sigura pentru piele si  este foarte bine tolerata de orice  tip de piele.
Liponanozomii iluminanti sunt o noutate in peisajul cosmetic.Acestia au la baza vitamina C stabilizata.Studiile in vitro au demonstrat ca reduc cu 50% riscul de eritem la expunera razelor UV,inhiba cu 48% melanogeneza,stimuleaza formarea colagenului si creste semnificativ luminozitatea pielii.
Niacinamida este o vitamina si pe langa alte multiple benefici aduse pielii,actioneaza sinergic cu fitoretinolul si vitamina C  in inhibarea producerii de melanina in exces.
Fitoretinolul este complet natural ,este extras din semintele plantei Vigna Aconitifolia si este o alternativa la retinol,stabil in timp si complet tolerabil.Desi principalul  efect este de a stimula producerea de colagen si elastina,in asociere cu niacinamida si vitamina C, creste luminozitatea pielii in mod semnificativ.
AHA,acizii de fructe ,sunt activi regeneranti forte,cu efect antirid,ilumineaza pielea,estompeaza petele pigmentare si neregularitatile pielii.Acestia favorizeaza regenerarea celulara,cresc elesticitatea pielii si stimuleaza produserea de colagen,neutralizeaza daunele produse de razele UV.Bisabololul natural extras din flori de musetel,are actiune calmanta si reparatoare aducand un plus de confort pentru pielea iritata sau fragila .
Crema este ambalata in recipient din sticla albastra ce contine 50 ml de produs.
Termenul de valabilitate este de 3 luni din momentul producerii daca se pastreaza intr-un loc racoros,de preferinta la frigider.
Este disponibila in magazinul de pe Breslo.




2 aprilie 2014

Bio Lifting,crema pentru zona ochilor

  Zona  ochilor este o zona delicata,greu de ingrijit si care merita toata atentia pentru ca aici apar primele semne ale trecerii timpului.Va dezvalui un mic secret:din toate cremele si lotiunile pe care le realizez,crema contur ochi este cea mai des ceruta.Asa ca am finalizat o noua formula,mult mai eficienta decat cea de pana acum cu active de ultima generatie,puternice si eficiente si care sper sa fie la inaltimea asteptarilor voastre.
Este o crema ce patrunde in piele imediat,lejera dar   bogata si onctuoasa.Poate fi aplicata atat seara cat si dimineata.Este o excelenta baza pentru machiaj .

Contine: apa florala de albastrele,hidrolat de castraveti,ulei de argan,unt de shea,ulei de primula,ulei de rosa mosqueta,squalane,emulsifiant natural derivat din ulei de masline,zanthalene,hexapeptide(peptide de ultima generatie),extract de ceai verde,cafeina,coenzima Q 10,nanozomi de izoflavone ,vitamina E,melanj de substante aromatice complet naturale ce inhiba proliferarea microbiana cu rol conservant,uleiuri esentiale.

Am denumit-o ,all in one" ,datorita complexitatii compozitiei combate toate problemele din zona ochilor,de la liniile fine si ridurile mai profunde la cearcanele si pungile de sub ochi,imbunatateste fermitatea si elasticitatea pielii,lumineaza zona intunecata din jurul ochilor,hidrateaza fara a lasa senzatia de gras.
Este o crema destinata tenului mai matur,putand fi folosita incepand cu varsta de 28-30 de ani.

Uleiurile adaugate sunt aceleasi ca si la crema contur de ochi atat de indragita de voi,uleiuri a caror beneficii le gasiti descrise aici.
Apa de albastrele este ideala pentru ingrijirea ochilor obositi ,umflati sau iritati,descongestioneaza,tonifiaza si calmeaza.
Hidrolatul de castraveti aplicat in zona ochilor,reduce cearcanele ,ilumineaza zona din jurul ochilor,reduce umflaturile si diminueaza roseata ochilor obositi,este un regenerator celular de exceptie,confera suplete si confort pielii uscate ,fragile,sensibile.
Zanthalene este o noutate absoluta in industria cosmetica.Este un extract lipofil din cojile fructului Zanthoxylum Bungeanum,prin metoda CO2 ,care este un precedeu ecologic,fara solventi sau temperaturi inalte si care pastreaza integral proprietatile plantei din care a fost extrasa.Este certificat Ecocert si este absolut natural. Cunoscut si sub numele Sichuan Pepper este folosit in bucataria asiatica de mii de ani ca si condiment,pentru a mai domoli din iuteala mancarurilor picante si de a calma senzatia de arsura de dupa.
In studiile efectuate asupra eficacitatii extractului s-a dovedit ca Zanthalene are o actiune de lifting imediat si o actiune antirid marcanta. Datorita hidroxialchimidelor lipofile,prima senzatie la contactul cu pielea este cea de furnicatura,ca un impuls electric,apoi de relaxare a muschilor subcutanati,efectul de lifting fiind vizibil dupa doar jumatate de ora.Folosit pe termen lung,este un antirid de exeptie,mai ales folosit in combinatie cu alte active antirid.
Peptidele sunt una dintre cele mai mari descoperiri in ingrijirea pielii.Folosite initial pentru tratarea ranilor adanci,sunt folosite acum in produsele cosmetice cu efecte deosebit de puternice . Ele se obtin prin condensarea aminoacizilor,si in functie de numarul de aminoacizi folositi se pot obtine dipeptide,tripeptide,hexapeptide,etc .In functie de combinatia de aminoacizi,folosesc in diverse scopuri:hidratare,umplerea si netezirea ridurilor,producerea de colagen,antioxidant,etc.
Hexapeptide -19 este o micromolecula de ultimisima generatie si este  regasita in cremele de la cele mai prestigioase branduri.Testele efectuate asupra pielii au demonstrat o actiune asemanatoare botoxului,studiul clinic relevand o reducere a ridurilor de expresie  si a liniilor fine cu 38% in doar 28 de zile.
Extractul de ceai verde este foarte bogat in antioxidanti si polifenoli, incetineste procesele de imbatranire ale pielii,inhiba degradarea colagenului si stimuleaza producerea elastinei,protejeaza pielea sensibila din jurul ochilor de radiatiile solare diminunat riscul de photoaging.
Cafeina este un alcaloid vegetal ce se gaseste in cafea,ceai negru sau guarana si este un activ drenant si refermizant,amelioreaza pungile si umflaturile de sub ochi.
Coenzima Q10 este antioxidant forte, recunoscut pentru protecţia deosebită pe care o conferă pielii împotriva îmbătrânirii premature. Favorizează producerea de colagen și elastină. Contribuie la reducerea profunzimii ridurilor.
Izoflavonele sunt fitoestrogeni extrasi din plante si  sunt noua frontiera a activelor cosmetice.Aplicate pe piele actioneaza asemanator cu hormonul de crestere proliferand cresterea celulara.Rezultatele de laborator au arata ca exista o crestere a sintezei de colagen cu 110% si a elastinei cu 120%,practic au efect de umplere a ridurilor si de reintinerire a zonei ochilor.Aplicate sub forma de nanozomi,patrund in piele mai adanc ,mai rapid cu un efect imediat si de durata.
Si nelipsita vitamina E,cu rol antioxidant,protejeaza zona sensibila din jurul ochilor de factorii nocivi din mediul inconjurator.
Asadar o crema bogata in principii active pentru o privire radianta,vibranta si mereu tanara.
Este ambalata intr-un recipient din sticla mata cu capac argintiu ce contine 15 ml de produs.Continutul este suficient pentru o aplicare zilnica dimineata si seara timp de 3 luni.
Are termen de valabilitate 3 luni tinuta la frigider sau intr-un loc racoros ferit de lumina si este produsa in momentul lansarii comenzii.
Daca doriti sa o achizitionati,o gasiti  in magazinul de pe Breslo.