Totalul afișărilor de pagină

29 octombrie 2013

My Beutiful Eyes-serum pentru zona ochilor.

           In zona ochilor apar primele semne vizibile ale trecerii timpului,ridurile.Orice am face(ma rog,un lifting poate) ele sunt tot acolo.Am ramas surprinsa la un moment dat,auzind recomandarea unui mare specialist in problemele estetice ale pileii, ca trebuie sa aplicam cremele antirid inca de la varsta de 18 ani,inainte ca acestea sa apara.Cumva e logic,intarziem aparitia lor daca prevenim in loc sa tratam.
Asadar va propun un serum pentru zona ochilor,potrivit pentru orice varsta.


Este ambalat in recipient elegant si practic din sticla cu bila,pentru usurinta aplicarii.

Ingediente premium in cosmetica antirid,ce se completeaza reciproc pentru un efect de durata.
Principalul component al serumul este squalane.Squlane este o parte integranta  a pielii noastre,sebumul produs de pielea noastra il  contine in proportie de 25% .Pe masura ce imbatranim,nivelul de squalane scade si pielea devine tot mai uscta.Se crede ca acest declin este partial responsabil de procesul de imbatranire a pielii,fapt ce face squalane ingredientul  perfect pentru a preveni imbatranirea.pielii.
L-am ales ca ingredient principal in aceasta formulare pentru ca:
■ Stimulează regenerarea celulelor si ajuta la oxigenarea lor oxigenării
■Ajută la prevenirea formării  "petelor de vârstă “
■Vindecă pielea  crăpata,deteriorata
■Are proprietati antibacteriene
■ Pătrunde in  piele foarte rapid( 2mm pe secundă )transportand adanc in piele elementele active
■Ajută in  prevenirea deteriorării datorate expunerii la soare
■Ajută pielea sa-si păstreze uleiurile sale naturale
■Accelereaza vindecarea pielii
■Reduce semnificativ aparitia ridurilor
■Calmeaza si hidrateaza pielea ultrasensibila
■Catifelează pielea aspră cu textură, fără a lăsa reziduuri uleioase
■ Foarte stabil la oxidare
Pentru cele mai bune rezultate l-am combinat cu uleiul de luminita serii .Uleiul de oenothera sau luminita serii,primula sau evening primrose cum mai este cunoscut ,imbunatateste fermitatea si elasticitatea pielii,netezeste pielea aspra si solzoasa,hidrateaza intens pielea uscata.Este un ulei iluminant,mai ales pentru zona intunecata din jurul ochilor,diminueaza cearcanele si minimizeaza treptat aspectul de ochi obositi.De asemenea diminueaza pigmentatia pielii.
Extractele din musetel,rodie si trandafir salbatic sunt extracte speciale,obtinute prin tehnica speciala si de ultima generatie a extragerii cu dioxid de carbon,care permite pastrarea intacta a tuturor principiilor active
Extractul de rodie este un excelent regenerant,restructurant si antioxidant.Este bogat in polifenoli,antociani,acid punicic.Datorita proprietatilor hidratante,emoliente si antiinflamatoare ,uleiul de rodie este ideal pentru pielea deshidratata din jurul ochilor.
Extractul pur de musetel contine in cantitati mari chamazulene,bisabolol si matricina,princii active cu rol antiinflamator de neegalat.
Extractul de trandafir salbatic este extrem de eficient in stoparea efectelor produse de razele solare si in reducerea petelor hiperpigmentare.La fel ca si extractul de luminita serii,ilumineaza zona intunecata din jurul ochilor.Bisabololul natural,ingrijeste pielea sensibila fragila si iritata de la folosirea machiajului.
Si nelipsita vitamina E,atat de necesara si benefica pileii ,cu un efect puternic antioxidant, protector împotriva degenerării cauzate de radicalii liberi.Are efect  antiinflamator, regenerant,antioxidant şi protector celular, activ antiage, menţine hidratarea şi elasticitatea pielii.
Uleiul esential de musetel roman alaturi de lavanda este sinergia cea mai calmanta si linistitoare posibila dintre toate uleiurile esentiale.
Serul este ambalat in recipient elegant din sticla cu o capacitate de 10 ml,tip rol-on pentru o aplicare igienica.Dupa aplicare masati usor zona pentru a facilita patrunderea serului in piele.
Ambalajul elegant si rafinat il face ideal pentru oferit cadou persoanelor dragi .
Are un termen de valabilitate de 8 luni si poate fi mentinut la temperatura mediului ambiant in loc uscat racoros si intunecos.
Daca va tenteaza si doriti sa il folositi,il gasiti incepand de astazi in magazinul Lavandine de pe Breslo.


14 octombrie 2013

Sanatate!

    Anul acesta am mai adaugat un sirop in gama de siropuri 100% naturale,siropul de merisor,sau merisoare cum imi place mie sa spun.Alaturi de siropul de catina si cel de afine poate constitui  o cura de imunizare perfecta inainte de venirea sezonului rece.
  Sirop de merisoare:

Bobitele mici ,sferice,cu o culoare rubinie superba, ascund nenumarate virtuti vindecatoare. Datorită numeroaselor beneficii pe care le au asupra sănătăţii, in America, merişoarele sunt considerate printre puţinele superfructe existente în lume.
Desi se gasesc din abundenta in mai multe zone ale tarii,in acelasi areal cu afinele,sunt rarisime in piete.Pentru cei care vor sa consume aceasta delicatesa dar nu au posibilitatea sa culeaga fructele ca atare(sau sa le cumpere din piata),v-am preparat sirop de merisoare.

Siropul contine 100%nectar din fructe de merisoare,(Vaccinium vitis idaea)si zahar invertit.
Poate fi folosit la indulcirea ceaiului,la clatite,preparat cu apa plata sau minerala,consumat ca atare,dupa gustul si imaginatia fiecaruia.

Principalele proprietati ale siropului de merisoare sunt:antibacterian, antimicotic, antioxidant, antisclerotic, diuretic, antitumoral, antidiareic, astringent.Este un remediu de neegalat in tratarea si prevenitea infectiilor urinare.Nu cred ca exista femeie care sa nu se fi confruntat macar o data in viata cu atat de suparatoarea infectie urinara sau cistita cum i se mai spune.Insa cand recidivele sunt de cateva ori pe an si medicina alopata si-a epuizat resursele,merisorul este de departe cel mai eficient remediu in combaterea acesteia.
Compusii din sucul de merisor blochează aderarea de peretii tractului urinar a bacteriei E.coli,bacterie ce provoaca infectia urinara.
Potrivit experţilor prezenţa acidului chinic din merişoare ajută la prevenirea pietrelor la rinichi.
Proantocianidinele din merisor impiedeca aderarea bacteriilor periculoase la mucoasa stomacului si a gurii, prevenind in acest fel bolile gingivale,formarea placii bacteriene si ulcerul stomacal.
Deoarece dizolva uratii si previne acumularea de acid uric in organism este deosebit de eficient in prevenirea gutei.
In egala masura, merisorul s-a dovedit un tratament extraordinar impotriva Helicobacter Pylori, bacterie responsabila in proportie de 40% de cazurile de gastrita si de ulcer, dar si de afectiuni mai grave, cum ar fi anumite forme de cancer, mai ales ale stomacului si ale esofagului.
Consumând cu regularitate suc de merişor, prevenim aglomerarea de bacterii printre dinţi, care este una dintre cauzele formării tartrului şi a cariilor dentare.
Vitamina C din fruct, împreună cu mineralele antioxidante, poate preveni gripa şi guturaiul, precum şi guta şi reumatismul.
A nu se consuma de catre femeile insarcinate si diabetici!
Dezavantajul este continutul mare de zahar insa consumat cu moderatie si renuntand la zaharul din celelalte alimente consumate zilnic,e ok.
Pentu prepararea siropului a fost folosit zaharul invertit.
Pastrat la frigider termenul,de valabilitate este de 1 an.


Sirop de catina:
Primul lot de sirop il puteti gasi deja in magazin.
Siropul este preparat fara fierbere,la rece ,din fructe proaspat culese din flora spontana,din zone nepoluate.Nectarul este obtinut prin presarea mecanica a fructelor proaspete.

Contine:100% nectar de catina(suc proaspat,inclusiv uleiul continut in coaja)si un amestec de miere poliflora si zahar invertit.
Nu este indicat diabeticilor.

Probabil ca un tratat intreg nu ar reusi sa cuprinda in scris benefciile multiple ale consumului de catina asupra organismului.Adaug doar cateva din ele:
Despre catina cei mai multi stiu ca dintre toate fructele ,contine cantitatea cea mai mare de vitamina C,mai mult decat macesul,de pana la zece ori mai mult decat citricele.Mai putin studiata la noi,insa intens cercetata la nivel mondial,este considerata panaceu.
In prezent uleiul de catina este aprobat pentru utilizarea clinica in spitalele din Rusia si China ca si medicament in tratarea arsurilor de orice fel in special cele chimice.Spre exemplu,multe din victimele cumplitului accident nuclear de la Cernobâl, din 1986 au fost tratate cu ulei de catina.
China a desemnat sucul de catina bautura oficiala admisa pentru sportivi la Jocurile Olimpice de la Seul din 1988.
Primul suc de fructe admis pentru prima data in spatiu de catre cosmonautii rusi a fost sucul de catina,ca si bautura vitaminizanta si care mareste rezistenta la stres.
Fructul are un conţinut ridicat de vitamina C - într-o gamă de 114 - 1550 mg la 100 grame cu un conţinut mediu (695 mg la 100 de grame) de aproximativ 15 ori mai mare decat portocalele (45 mg la 100 grame) - plaseaza catina fructe printre sursele naturale cele mai bogate in vitamina C. Contine, de asemenea, un numar foarte mare de carotenoizi,41 la numai printre care si luteină, zeaxantină şi licopen.
Mai contine vitaminele din grupul B (acid folic), B1, B2, B6, B12, B15, K, aminoacizi, minerale , β-sitosterol şi polyphenoli,serotonina in stare naturala,un neurotransmitator ce ajuta la reglarea emotiilor.
Actioneaza ca si tonifiant general,antianemic,vitaminizant si imuno-modulator.
Este un depurativ de exceptie si incetineste procesele de imbatranire ale organismului prin prezenta celor 2 antioxidanti de exceptie:vitamina C si vitamina E.
Creste rezistenta la efort fizic si intelectual si mareste rezistenta organismului la infectii.
Datorita efectului energizant deosebit, nu se recomanda consumarea inainte de culcare.
Se poate consuma ca atare,2-3 linguri pe zi sau diluat in apa plata sau minerala.
Gustul este absolut delicios.
Pastrat la frigider termenul,de valabilitate este de 1 an.


Sirop de afine:

Siropul este preparat fara fierbere,la rece ,din fructe proaspat culese din flora spontana,din Muntii Calimani.Din nefercire,siropul de afine la rece nu se poate pregati cu miere decat in cantitati ce se pot consuma intr-o luna si trebuie tinut la frigider.
Pregatit cu zahar insa are un termen de valabilitate de un an de zile aproape.Este preparat fara fierbere,pentru a se pastra integral bogatia de vitamine,minerale si antioxidanti.

Contine:100% suc de afine,fructe de afine si zahar invertit.
Nu este indicat diabeticilor.

Fructele nu au fost pasate ci lasate in zaharul invertit pana si-au lasat sucul,asa ca dupa consumarea siropului cu afinele poti face o tarta delicioasa.
Poate fi folosit la indulcirea ceaiului,la clatite,preparat cu apa plata sau minerala,consumat ca atare,dupa gustul si imaginatia fiecaruia.
Combinata cu tuica naturala poate rezulta o afinata strasnica.
Afinele nu sunt doar delicioase ci si foarte sanatoase.Protejeaza organismul impotriva diabetului si a bolilor de inima, fiind cunoscute, din cele mai vechi timpuri, pentru efectele terapeutice.
Fructele contin flavonoide, antocianine si glucochinina, toate acestea ajutand la prevenirea sau tratarea afectiunilor vasculare sau problemelor sanguine precum vene inflamate ( varicele ), tromboza venoasa, angina, capilare fragile.
Continutul ridicat de vitamina A si C, combinat cu antocianina, imbunatateste acuitatea vizuala, circulatia sangelui la nivelul ochilor si poate preveni sau ajuta la tratarea unor boli de ochi precum retinita pigmentoasa, glaucomul, miopia.
Vitaminele si nutrientii din afine sunt eficiente si impotriva oboselii ochilor.
Ajuta la vindecarea diferitelor afectiuni ale stomacului si la calmarea problemelor tractului digestiv,actioneaza fara gres in diaree si enterocolita de fermentatie.
Dezavantajul este continutul mare de zahar insa consumat cu moderatie si renuntand la zaharul din celelalte alimente consumate zilnic,e ok.
Pentu prepararea siropului a fost folosit zaharul invertit.
Pastrat la frigider termenul,de valabilitate este de 1 an.

Sanatate multa va doresc!