Totalul afișărilor de pagină

28 iulie 2013

Neem Skin Recovery


Neem Skin Recovery este o crema fina,lejera,special formulata pentru ingrijirea tenul gras sau  mixt,acneic,congestionat,afectat de roseata asociata  rozaceea,cu puncte negre.
Este in totalitate naturala,formulata 100% din ingrediente active.Poate fi aplicata atat pentru zi cat si pentru noapte.
Mirosul poate fi putin neobisnuit pentru cei care nu au folosit niciodata uleiul de neem.Desi mascat in parte de uleiurile esentiale din compozitie,este totusi sesizabil.

Contine:apa florala de cimbrisor,busuioc si musetel,ulei de neem,ulei de canepa,ulei de macadamia,toate presate la rece,acid salicilic natural extras din coaja de salcie neagra,emulsifiant natural derivat din ulei de masline,niacinamide(vitamina B12) extract CO2 de musetel,ulei esential de may chang si tea tree, extract aromatic din plante cu rol antiinhibitor microbian.

Conform studiilor, extractul de cimbrisor este cel mai eficient remediu natural  impotriva accneei.Extractele din aceasta planta pot distruge 100.000 de bacterii pe milimetru patrat,printre care si bacteria care provoaca acneea,propionibacterium acnes.Este un excelent dezinfectant al pielii,are un usor efect cicatrizant,activeaza circulatia periferica deficitara,are un efect antifungic si antibacterian foarte puternic si cu un spectru foarte larg,foarte rar intalnit in lumea plantelor
Apa florala de musetel are efecte profund calmante si relaxante pentru pielea iritata,alergica,inrosita,sensibila.Cu puternice proprietati antiinflamatorii,imbunatateste aspectul pielii afectate de cuperoza,acneea rozaceea sau alte afectiuni inflamatorii.Extractul concentrat de musetel ii completeaza si ii maresc efectele.
Busuiocul este mai putin cunoscut la noi si pe nedrept subestimat ca si planta folosita pentru ingrijirea pielii.Insa o data folosit,busuiocul devine clar preferat inaintrea multor plante folosite traditional in intretinerea pielii.Aplicat pe piele prima senzatie este de incalzire si apoi de racorie.
Este un excelent tonic care improspateaza si lumineaza tenul. Este recomandata in special pentru tenul acneic, dar poate fi folosita pentru toate tipurile de ten.Matifiaza tenul gras sau mixt, hidrateaza si reda stralucirea tenului tern.Este antibacteriana, antiinflamatoare,antifungica și stimulează circulația periferică.
Poate fi folosita si diferite probleme de piele cand acestea sunt produse de bacterii sau fungi.In asociere cu apa de cimbrisor efectele ii sunt potentate la maxim.
Apa de busuioc contine compusi antibacterieni foarte puternici.Atat de puternici incat sunt efecienti si impotriva bacteriei Propionibacterium acnes ,bacterie ce cauzeaza acneea.Si nu numai ca distruge bacteriile ci vindeca si leziunile ramase dupa acnee.
Dar vedeta acestei formule este uleiul de neem.Este un ulei exceptional de bogat cu rezultate dovedite in ameliorarea deiferitelor forme de acnee prin efectul puternic antibacterian si antifungic .
 Acidul salicilic natural,extras din coaja de salcie neagra arte un puternic efect antibacterian ce actioneaza inclusiv impotriva stafilococului auriu sau a bacteriei ce provoaca acneea.Are un efect regenerant deosebit,imbunatateste aspectul general al pielii,reduce liniile fine si cicatricile minore,desfunda porii,ajuta la transportarea adanca in piele a celorlalte active.
Vitamina B3 sau niacinamida reduce roseata,hiperpigmentatia,imbunatateste elasticitatea pielii si regleaza secretia de sebum.Intareste bariera naturala de protectie a pielii.
Ulieul esential de may chang,cunoscut  si ca litsea cubeba sau verbina exotica are o aroma dulce cu note de citrice ce mascheaza in parte mirosul patrunzator si greoi al uleiului de neem.Este special indicat pentru ten mixt sau gras,acneic sau alte probleme de natura infectioasa.
Uleiul esential de tea tree este purifiant ,antiseptic si completeaza minunat efectele antiacneice ale celorlalte active.

Este ambalata in recipient din sticla ce contine 50 de ml de produs.
Se recomanda pastrarea in frigider.
Pentru prelungirea perioadei de valabilitate,este esential sa igienizati mainile inainte de folosirea produsului sau sa folositi o spatula.
Ete valabila aproximativ 3 luni de la data prepararii cu conditia sa fie mentinuta la frigider.
O gasiti pe Breslo chiar  incepand de astazi.


2 comentarii: