Totalul afișărilor de pagină

27 ianuarie 2013

ANUNT IMPORTANT

ANUNT IMPORTANT!


De cand a fost lansat magazinul Lavandine pe Breslo,acum mai bine de un an si jumatate,nu am fost nevoita sa il inchid niciodata.
Insa  in perioada 22 febroarie-10 martie nu vor putea fi expediate comenzi.Magazinul ramane deschis,dar comenzile facute in aceasta perioada vor fi trimise dupa 10 martie in ordinea sosirii lor.
Daca doriti sa comandati produse pentru cadouri de 1-8 martie,va rog foarte mult sa faceti comenzile pana pe data de 22 febroarie.In aceasta perioada(22 febroarie-10 martie) cel mai probabil nu o sa va pot raspunde nici la email-uri.
Stiu ca este o perioada importanta si ca doriti sa bucurati fiintele dragi din viata voastra facandu-le cadouri inedite poate,deosebite sper,constand in produse naturale Lavandine, dar chiar o sa fiu in imposibilitatea absoluta de a trimite comenzile.
Am tinut sa va anunt din timp pentru a va putea comanda produsele dorite pana la aceasta data.
Pentru persoanele din Iasi am insa o veste buna.
Produsele(nu si pe mine,voi lasa pe cineva la stand) le veti gasi incepand din data de 27 febroarie si pana pe 8 martie la Targul de Martisor organizat la Iuluis Mall,parter.
Targul va fi deschis de la ora 10 dimineata si pana la ora 21.
Multumesc frumos de intelegere!

3 comentarii:

  1. Cum as putea face o comanda? Prin breslo sau va trimit pe mailul afisat in sidebar?

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar cand veniti si in Bucuresti la un targ?? Cred ca vor o multime asta , nu numai eu! Sa va cunosc personal, caci sapunurile le cunosc! Cu drag , Anamaria

    RăspundețiȘtergere