Totalul afișărilor de pagină

11 aprilie 2012

Senzual Red.

Primavara asta se poarta buzele senzuale....si rosii.
Senzual Red poate inlocui cu succes rujul obisnuit.Pe langa culoarea absolut naturala,de cireasa de mai parguita in soare,hraneste si repara buzele uscate si crapate,oferindu-le totodata si protectie solara datorita untului de cacao din compozitie



Desi pare destul de inchis la culoare,pe buze lasa o umbra luminoasa de bordo,translucid,nu mat,pastrand culoarea naturala a buzelor,culoare potrivita atat brunetelor,satenelor sau blondelor.

Ingrediente:macerat uleios de alkanna tinctoria in ulei de migdale,unt de shea,unt de cacao,ulei de ricin,ceara de albine,vitamina E,ulei esential de ylang-ylang si lavanda.

De foarte mult timp am renuntat la rujul de buze.Din momentul in care am hotarat ca voi folosi doar produse naturale pentru ingrijire,am tot tanjit la un ruj sanatos si natural insa e foarte greu de gasit.Asa ca mi-am creat propriul ruj,exact asa cum l-am dorit,sa coloreze,sa hraneasca si sa nu usuce buzele cu fac majoritatea celor din comert. Senzual Red este un hibrid intre un luciu de buze,un balsam hranitor si un ruj.
Culoarea este absolut naturala si este data de extractul de alkanna tinctoria.Aceasta planta ce creste din abundenta in India si Pakistan este una din putinele ce contin molecule liposolubile de colorant rosu.
Nu va lasa pe buze un strat gros si lipicios ce va ramane pe tot ce atingi ,ceasca de cafea,sandwich-ul din pauza de pranz sau buzele iubitului tau,ci o umbra matasoasa de culoare ce le va pune in valoare senzualitatea.

6 comentarii:

  1. Superba culoare! Iar combinatia suna grozav, mai ales ca e multifunctional si natural. Felicitari si spor la vanzari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat costa acest produs, caci m-ar interesa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Balsamul colorant Senzual Red costa 10 lei si poate fi gasit in magazinul de pe Breslo.
    http://www.breslo.ro/Shop/lavandine
    Daca nu vreti sa va faceti cont pe Breslo,puteti comanda direct pe mail.
    sapun.naturalhandmade@gmail.com

    RăspundețiȘtergere