Totalul afișărilor de pagină

27 februarie 2012

Amla Hair Elixir-balsam tratament pentru par

Ingrediente:extract de amla,shikakai,methi,ulei de cocos,lecitina,vitamina E,vitamina A,ulei esential de ylang-ylang.
Pentru ca fiecare sa isi poata achizitiona cantitatea pe care o crede necesara,uleiul vine ambalat in recipiente de sticla ambra de 20 ml,50 ml si 100 de ml,prevazute cu picurator pentru facilitarea dozarii.
Cum se aplica:
La temperatura camerei uleiul este solid,baza de extractie pentru pulberile din plante fiind uleiul de cocos.Acesta devine lichid la temperaturi mai mari de 24 de grade.Inainte de folosire tineti recipientul langa o sursa de caldura,pe un calorifer sau intr-un recipient cu apa calda,30-40 de minute.
Pentru parul normal si uscat,aplicati inainte de spalarea parului pe parul umed sau uscat,o cantitate suficienta incat parul sa se simta uleios,dar nu atat de uleios incat sa curga.Ca si reper,pentru un par pana la umeri la o aplicare sunt suficienti 3-4 ml. Lasati sa actioneze 30-40 de minute si apoi spalati parul la fel cum procedati de obicei.Acest timp este unul de referinta,cu cat il lasati mai mult pe par cu atat mai bine ii veti simti efectele.Dupa spalare nu este nevoie sa aplicati balam,parul este usor de pieptanat si foarte,foarte matasos.
Pentru parul foarte uscat,dupa spalare,aplicati cateva picaturi pe parul umed,masati bine pe toata lungimea firului de par si scalp,lasati sa actioneze 5-10 minute si apoi clatiti cu apa simpla,fara sa mai samponati.Pentru un plus de hidratare puteti aplica ca si tratament si inainte de spalare si procedati la fel ca si in indicatiile pentru parul normal si gras.
Pentru fetele care obisnuiesc sa isi intinda parul cu placa,uleiul aplicat inainte de coafare ,intr-o cantitate infima(cateva picaturi )are rol protector,previne arderea si despicarea firelor de par si uscarea excesiva.
Rezultatele vor fi spectaculoase.
Primul si cel mai vizibil efect este volumul.Este ideal pentru persoanele cu parul fin,lipsit de volum si vitalitate.
Matreata,o problema persistenta si extrem de suparatoare,va deveni un vis urat,scalpul ramane hidratat si curat,e vorba de matreata comuna ,nu de dermatita seboreica sau din alte cauze medicale .
Asa cum pielea are o varsta,la fel si firul de par.Pur si simplu veti simti ca parul  revine la viata,daca ar fi sa ma exprim mai sugestiv,este un produs anti-aging destinat parului.
Aplicat cu regularitate,previne incaruntirea prematura a parului,caderea masiva si chiar calvitia,asadar este foarte bun si pentru domni,nu doar pentru doamne.
Pentru cei care vor sa beneficieze de puterile magice ale ierburilor indiene destinate ingrijirii parului,este o metoda mai comoda  si mai practica .
Persoanele cu parul cret,ondulat,vor iubi acest produs.Dupa aplicare parul devine extrem de usor de descalcit,onduleurile vor fi  bine definite si parul va parea proaspat coafat tot timpul.
Incepand de astazi veti gasi produsul  in magazinul de pe Breslo.
20 ml-9 lei
50 ml-17 lei
100 ml-28 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu