Totalul afișărilor de pagină

8 decembrie 2011

Milk Chocolate-sapun natural cu unt de cacao dark si lapte de capra.

Va invit la o ciocolata cu lapte....de capra.Ce are diferit Milk Chocolate fata de Dark Chocolate? Nu contine scortisoara si uleiuri esentiale.Scortisoara poate fi putin iritanta pentru pielea mai delicata,nu este indicata pentru copilasi si femei insarcinate.Dar,sa interzici unui copil ciocolata sau unei femei insarcinate(cei mai mari pofticiosi)ar fi o mare nereptate.
Asadar,Milk Chocolate...pentru toata lumea.
Ingrediente:Unt de cacao dark,lapte de capra,uleiuri saponificate din masline si cocos,suc proaspat de portocale mandarine si lamaie,cacao neagra,macerat uleios de vanilie.Fara uleiuri esentiale.

Cred ca uleiurile esentiale ar fi stricat armonia de miresme emanate de acest sapun.Miroase exact ca un shake proaspat de citrice,lapte si ciocolata(ma rog,daca exista ).
Poate fi folosit inclusiv de catre femeile insarcinate,copiii care deja stiu ce inseamna ciocolata(adica de pe la 2-3 anisori,pentru cei mai micuti exista Shea Baby Soap).
Ciocolata nu conteneste sa ne uimeasca.Dupa ce s-a dovedit stiintific benefciile consumului de cacao neagra asupra organismului prin aportul important de antioxidanti,cercetatorii incearca sa dovedeasca efectele ei extraordinare si asupra pielii atunci cand este aplicata ca atare sau in creme,lotiuni sapunuri,impachetari,etc.Aplicata direct pe piele,datorita continutului mare de flavonoide ,stimuleaza productia de colagen intr-un mod in care nici cremele cele mai scumpe nu pot sa o faca.Degradarea colagenului este un fenomen care apare odata cu inaintarea in varsta si da aspectul de piele imbatranita.
Untul de cacao hraneste,hidrateaza si emoliaza pielea,fiind benefic in cazul vergeturilor si diminuarea cicatricelor.Resveratrolul, fitosterolii si squalanul, compusi activi naturali ai untului de cacao sunt recunoscuti si renumiti pentru proprietatile extraordinare de regenerare.Teobromina, activ ce apartine aceleiasi clase ca si cafeina are efect anticelulitic.
Pentru un rasfat total cu ciocolata,dupa un dus cu sapunul de ciocolata,aplicati untul de corp Chocolate.De-li-cios.

Il puteti achizitiona la pretul de 10 lei 100 de grame.Sapunurile au gramaje de 70 si 100 de grame.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu