Totalul afișărilor de pagină

10 noiembrie 2011

Sirop de catina preparat la rece


Pentru ca multi dintre voi nu aveti timp sa va preparati bunatati in casa,si pentru ca vine sezonul rece cu gripe,raceli si imunitate scazuta,am facut pentru voi un sirop minunat,absolut delicios pe care neaparat trebuie sa il incercati.
Siropul este preparat fara fierbere,la rece ,din fructe proaspat culese din flora spontana,din zone nepoluate.Nectarul este obtinut prin presarea mecanica a fructelor proaspete.

Contine:100% nectar de catina(suc proaspat,inclusiv uleiul continut in coaja)si un amestec de miere poliflora si zahar invertit.
Nu este indicat diabeticilor.

Probabil ca un tratat intreg nu ar reusi sa cuprinda in scris benefciile multiple ale consumului de catina asupra organismului.Adaug doar cateva din ele:
Despre catina cei mai multi stiu ca dintre toate fructele ,contine cantitatea cea mai mare de vitamina C,mai mult decat macesul,de pana la zece ori mai mult decat citricele.Mai putin studiata la noi,insa intens cercetata la nivel mondial,este considerata panaceu.
In prezent uleiul de catina este aprobat pentru utilizarea clinica in spitalele din Rusia si China ca si medicament in tratarea arsurilor de orice fel in special cele chimice.Spre exemplu,multe din victimele cumplitului accident nuclear de la Cernobâl, din 1986 au fost tratate cu ulei de catina.
China a desemnat sucul de catina bautura oficiala admisa pentru sportivi la Jocurile Olimpice de la Seul din 1988.
Primul suc de fructe admis pentru prima data in spatiu de catre cosmonautii rusi a fost sucul de catina,ca si bautura vitaminizanta si care mareste rezistenta la stres.
Fructul are un conţinut ridicat de vitamina C - într-o gamă de 114 - 1550 mg la 100 grame cu un conţinut mediu (695 mg la 100 de grame) de aproximativ 15 ori mai mare decat portocalele (45 mg la 100 grame) - plaseaza catina fructe printre sursele naturale cele mai bogate in vitamina C. Contine, de asemenea, un numar foarte mare de carotenoizi,41 la numai printre care si luteină, zeaxantină şi licopen.
Mai contine vitaminele din grupul B (acid folic), B1, B2, B6, B12, B15, K, aminoacizi, minerale , β-sitosterol şi polyphenoli,serotonina in stare naturala,un neurotransmitator ce ajuta la reglarea emotiilor.
Actioneaza ca si tonifiant general,antianemic,vitaminizant si imuno-modulator.
Este un depurativ de exceptie si incetineste procesele de imbatranire ale organismului prin prezenta celor 2 antioxidanti de exceptie:vitamina C si vitamina E.
Creste rezistenta la efort fizic si intelectual si mareste rezistenta organismului la infectii.
Datorita efectului energizant deosebit, nu se recomanda consumarea inainte de culcare.
Se poate consuma ca atare,2-3 linguri pe zi sau diluat in apa plata sau minerala.
Gustul este absolut delicios.
Pastrat la frigider,termenul de valabilitate este de 1 an,la temperatura camerei,6 luni.
Este ambalat in sticle pet,din plastic,pentru siguranta transportului cu posta romana.
Recipientul contine 650 gr de produs-500 ml
Costa 20 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu