Totalul afișărilor de pagină

6 octombrie 2011

Radiance,anti-aging night serum

A trecut vara,cu vacante,soare si….ultraviolete din plin.Desi ne-am bucurat de soare,ravagiile pe care le face asupra pielii lasa urme adanci.Pielea e mai uscata,apar inevitabil riduri fine in jurul ochilor si a gurii.Remediile naturale fac fata cu succes acestor provocari.Serumul pe care vi-l propun are in compozitie uleiuri de referinta in cosmetica naturala antirid,cu efecte dovedite,uleiuri regasite in cele mai exclusiviste si scumpe creme antirid.

Contine:ulei de oenothera(primula,evening primrose oil)ulei de borago,ulei de argan,squalane,ulei de migdale, vitamina E pura(2% din compozitie),uleiuri esentiale.
Toate uleiurile sunt presate la rece si sunt certificate organic.

Indicat pentru tenul uscat şi ridat, ca tratament intensiv pentru ridurile accentuate din jurul ochilor şi a gurii,combate eficient acneea si reduce vizibil semnele lasate de aceasta.Efectul de reintinerire este vizibil dupa numai cateva zile de folosire.

Uleiul de borago sau limba mielului,o adevarata cura de reintinerire, are cea mai mare concentratie de acid gamma linoleic(GLA) gasita in mod natural in plante. Acesti acizi grasi esentiali polinesaturati sunt esenţiali pentru structura şi flexibilitatea membranelor celulare şi, de asemenea, joacă un rol important în mentinerea barierei hidrolipidice a pieii. Acizii grasi esentiali conţinute în uleiul de borago sunt de ajutor in tratarea acneei rozacee , prin reducerea inflamatiei, controlul metabolismului celulelor şi prin producerea de prostaglandine , care stimuleaza contractia vaselor de sange .
Uleiul de oenothera sau luminita serii,primula sau evening primrose cum mai este cunoscut ,aproape la fel de bogat in acid gama- linoleic ca si uleiul de boragine,imbunatateste fermitatea si elasticitatea pielii,netezeste pielea aspra si solzoasa,hidrateaza intens pielea uscata.Este un ulei iluminant,mai ales pentru zona intunecata din jurul ochilor,diminueaza cearcanele si minimizeaza treptat aspectul de ochi obositi.De asemenea diminueaza pigmentatia pielii.
Uleiul de argan este un ulei complet datorită combinaţiei rare dintre o mare concentraţie mare de vitamina E, precursori ai vitaminei A şi acizi graşi nesaturaţi.
Numit si aur lichid,uleiul de argan este un ulei minune in combaterea ridurilor,hidrateaza intens, vindeca pielea, calmeaza si reface filmul hidro-lipidic.Este folosit pentru a revitaliza şi stimula hrănirea şi oxigenarea celulară.pentru a neutraliza radicalii liberi şi pentru a proteja ţesutul conjunctiv.
Obtinut din masline, squalanul vegetal este unul din principalii compusi ai filmului hidrolopidic care protejeaza pielea de agresiunile externeEste un emolient de exceptie, patrunde foarte bine in piele,transportand adanc in straturile profunde ale epidermei ingredientele active, reda supletea si moliciunea pielii lasand o tusa matasoasa si catifelata.Este protector, formeaza un film fin la suprafata pielii si ajuta la mentinerea unei hidratari optime.Are o excelenta afinitate cu pielea datorita asemanarii cu lipidele naturale ale pielii.
Uleiul de migdale dulci este bogat in vitamine, minerale si acizi grasi importanti. Reduce ridurile, inmoaie zonele uscate, relaxeaza, revigoreaza si hraneste pielea.
Vitamina E este un antioxidant puternic,ce protejeaza pielea de actiunea radicalilor liberi si previne imbatranire prematera a epidermei.

Ce au in comun toate aceste uleiuri este efectul antirid cu totul remarcabi,hranesc pielea,reduc roseata,acneea si semnele lasate de aceasta,asigura o hidratare de durata si stimuleaza metabolismul celular al epidermei,pielea mentinindu-se tanara cat mai mult timp.
Se aplica seara pe fata, gat si decolteu cateva picaturi si se maseaza putin pentru a facilita absorbtia.
Se prepara doar dupa o comanda prealabila,pentru a beneficia de un produs cat mai proaspat.Poate fi mentinut la temperatura camerei timp de 3 luni,tinut la frigider se prelungeste valabilitatea cu 2-3 luni insa va veti indragosti de acest serum si nu cred ca o sa reziste atat de mult timp nefolosit.
Contine 30 ml produs si costa 25 de lei.
Este ambalat intr-o sticluta din sticla,culoarea ambrei,cu orificiu foarte ingust pentru a fi dozat cu picatura.Daca vi se pare dificila dozarea se poate extrage cu o pipeta cateva picaturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu