Totalul afișărilor de pagină

26 octombrie 2011

Noul ,,Precious"


,,Precious"s-a mutat in recipient de sticla.Un borcanel dragut,de forma hexagonala ce contine 50 ml de produs.
Crema este destinata tenului foarte uscat ce are nevoie de hidratare intensa,insa poate fi folosite si pentru un ten normal.
Cu uleiuri pretioase ce hirateaza intens,hranesc pielea in profunzime ,atenueaza si previn formarea ridurilor,este o crema echilibranta,regleaza secretia de sebum,are efect antiseptic si antiinfamator,tenul devenind luminos,suplu si extrem de fin.

Compozitie:unt de shea,organic,nerafinat,ulei de macadamia organic,presat la rece,ulei de avocado presat la rece,ulei din samburi de caise,organic presat la rece,ulei de migdale presat la rece,vitamina E,vitamina A,ulei esential de lavanda,melisa,geraniu.
Cu mai mult de 20% acid palmitoleic, uleiul de macadamia este recunoscut pentru proprietatile restructurante, hranitoare, emoliente si hidratante exceptionale.Uleiul de macadamia este in special recomandat pielii fragile, in tratamentul vergeturilor, cicatricilor si a tesutului cutanat deteriorat.Este emolient, hranitor, stimuleaza microcirculatia ,dreneaza sistemul limfatic ,regenerant, cicatrizant, hidratant si calmant .Foarte penetrant, nu formeaza film gras la nivelul epidermei.Este destinat ingrijirii pielii iritate, fragile, sensibile, afectata de cuperoza.
Uleiul de avocado este recunoscut pentru proprietatile antirid.Este un ulei emolient, protector,regenerant si hidratant.Este indicat pentru pielea delicata si fragila din jurul ochilor,pentru gat si decolteu.Cel mai mult se va bucura de acest ulei pielea matura,pe care au inceput ridurile sa se observe.
Uleiul din samburi de caise este puternic hidratant si regenerant cu efecte deosebite antirid, de intinerire si de revigorare a pielii.In cosmetica, uleiul de caise este un ingredient renumit si face parte din compozitia a numeroase produse cosmetice de frumusete si ingrijire a tenului si corpului. Datorita proprietatilor sale, uleiul de caise este ideal pentru toate tipurile de ten.Da tenului o tenta proaspata si stralucitoare.Tonifiant si emolient, uleiul de caise hraneste in profunzime si este ideal chiar si pentru pielea cea mai uscata, redandu-i aspectul tanar si catifelat.Se absoarbe usor si nu lasa urme grase.
Uleiul de migdale dulci este bogat in vitamine, minerale si acizi grasi importanti. Reduce ridurile, inmoaie zonele uscate, relaxeaza, revigoreaza si hraneste pielea. Proprietatile sale de tonifiere si antiimbatranire il fac ideal ca ulei de masaj pentru fata si corp. Este un ulei usor ce nu se absoarbe imediat in piele, insa nici nu o lasa grasa.
Untul de shea poate fi un remediu eficient pentru multe probleme ale pielii, de la simpla deshidratare ,pana la remedierea unor afectiuni dermatologice, beneficii demonstrate clinic.Prin aplicare constanta, ajuta la restabilirea elasticitatii pielii si redobandirii tonusului acesteia, fiind un remediu antiaging extrem de eficient.Produsele realizate din unt de shea sunt extrem de hidratante şi fac minuni pentru pielea expusa zilnic factorilor nocivi ai mediului inconjurator.

Crema trebuie pastrata in loc racoros,ferita de caldura excesiva si razele directe ale soarelui.
Termenul de valabilitate este de 6 luni din momentul prepararii.Nu contine apa,este foarte concentrata si este nevoie foarte putina crema la o aplicare.
Nu contine conservanti.
Uleiurile folosite nu au fost incalzite,totul a fost preparat la temperatura mediului ambiant.
Pretul este de 25 de lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu