Totalul afișărilor de pagină

30 octombrie 2011

Dark chocolate

Endorfine......pentru piele.Cu un miros delicios de ciocolata cu lapte,cu o spuma dulce si cremoasa.
Ingrediente:unt de cacao,unt de cacao dark,uleiuri saponificate din masline si cocos,lapte de capra,suc proaspat de prtocala,pulbere de cacao neagra ,pulbere de scortisoara,ulei esential de cedru,scortisoara si portocala.

Inimioare,trandafiri,cubulete,in toate formele pentru a satisface toate gusturile celor dependenti de ciocolata.
Untul de cacao,ingredientul principal din acest delicios sapun de ciocolata este un ingredient folosit in aproape toate produsele naturale destinate combaterii ridurilor,prevenirii vergeturilor si hidratarii pielii foarte uscate.Untul de cacao are un continut ridicat de antioxidanti cu puternice efecte anti-imbatranire,stimuleaza producerea de colagen ce sustine fermitatea pielii. In componenta sa se regasesc acizii stearic, oleic, palmitic, linoleic, acizii grasi esentiali omega6 si omega9, polifenoli, teobromina, squalane, tocoferoli si fitosteroli. Este de asemenea o sursa importanta de vitamina E.
Untul de cacao dark este unt de cacao din care nu s-a eliminat cacaoa,deosebit de bogata in polifenoli si antioxidanti ce lupta eficient impotriva ridurilor si protejarea pielii de factorii nocivi din mediul inconjurator:ultraviolete,poluare,radicali liberi.
Radicalii liberi apar in urma procesului de oxidare datorat expunerii la poluare, pesticide, precum si datorita componentelor toxice din fumul de tigara. Au ca efect reducerea ritmului de innoire a celulelor pielii si de aceea favorizeaza deshidratarea, ducand la aparitia ridurilor. Acest proces poate fi prevenit cu ajutorul antioxidantilor. Prin actiunea lor radicalii liberi sunt neutralizati si este stopata deteriorarea pielii,intarziid astfel imbatranirea ei.In compozitia untului de cacao,nivelul antioxidantilor este chiar mai crescut decat in fructele de afine.
Numit si ,,hidratantul suprem`` este solutia naturala ideala pentru a avea o piele fina, sanatoasa si ferma,ca tratament natural impotriva eczemelor si a dermatitei atopice pentru ca nu irita pielea, avand un efect calmant.
Are si un indice natural de protectie solara.
Datorita proteinelor, vitaminelor si acidului lactic din compozitia sa, laptele de capra este un excelent ingredient pentru sapunurile naturale. Constituentii sai activi sunt considerati aproape identici cu cei din stratul protector al pielii noastre. Preluand proprietatile laptelui din care sunt obtinute, sapunurile au proprietati antibacteriane, antiinflamatore, antialergice si de regenerare. Acidul caprilic protejeaza pielea de invazia bacteriilor, aminoacidul triptofan este relaxant si reduce sensibilitatea la durere, vitaminele A, B, C, E si coenzima Q10 au insusiri regenerante si de intinerire, luptand impotriva radicalilor liberi, iar vitamina B6 ajuta la formarea anticorpilor. Acidul lactic, existent in laptele de capra, regenereaza epiderma, mentine hidratarea si, dupa uz indelungat, poate fi eficient in indepartarea petelor de pe piele. Actiunea exfolianta a acidului lactic ajuta la stimularea reinoirii celulare si la curatarea profunda a porilor.Este extrem de bine tolerat si de cea mai sensibila piele, dermatologii il recomanda in mod frecvent persoanelor cu dezechilibre ale pielii, fie ca este vorba de eczeme, alergii sau psoriazis.Are molecula de grasime si proteine mult mai mica decat cel de vaca,patrunde in piele mult mai usor.
Scortisoara,adaugata din abundenta sub forma de pulbere,realizeaza o exfoliere blanda,lasa o piele incredibil de matasoasa,tonifiata si luminoasa.

Datorita procesului de saponificare lent si indelungat,specific sapunurilor preparate prin metoda denumita ,,la rece``poate fi folosit incepand cu 22 noiembrie.
Insa il gasiti deja la vanzare in magazinul meu de pe Breslo la pretul de 10 lei.
Este notificat la MinisterulSanatatii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu