Totalul afișărilor de pagină

28 septembrie 2011

Sampon solid cu lapte de capra si extracte din plante-Gama Milk Therapy

Ce contine bun acest sampon?Hmm….tot ce ai pune intr-o masca pentru par uscat,degradat,vopsit de mai multe ori,fragil ,tern,cu fire despicate.

Ai pune ulei de ricin? Da.Cred ca este primul pe lista. Uleiul de ricin este sursa de acizi grasi nesaturati valorosi, cunoscuti pentru proprietatile lor extraordinare de vindecare. Deasemeni este binecunoscut pentru proprietatile sale de stimulare a cresterii parului dar si pentru hranirea si hidratarea scalpului .Uleiul de ricin folosit in acest sampon asigura in plus si o spuma luxurianta.

Galbenus de ou? Cu siguranta. Oul este cel mai bland... sampon cunoscut, care curata neasteptat de bine parul, protejandu-l si mentinandu-i sanatatea, cum nu reuseste nici un preparat pe baza de chimicale sa o faca.

Extracte din plante? O,da,plantele sunt traditional folosite la noi pentru ingrijirea parului. Substantele pretioase din urzica favorizeaza cresterea unor fire de par mai sanatoase, prin stimularea radacinii parului, calmeaza inflamatia si combate infectiile de la nivelul pielii capului, da stralucire parului.Rozmarinul ii confera stralucire si vitalitate,hraneste si stimuleaza crestera parului,in timp ce salvia reduce excesul de sebum de la nivelul scalpului .Menta stimulează vasele de sânge de la rădăcina părului, promoveaza o mai bună circulaţie şi poate ajuta la rezolvarea unor probleme , cum ar fi senzaţia de mâncărime a scalpului.Lavanda este deosebit de eficienta impotriva caderii parului si ii stimuleaza cresterea.
Spirulina imbunatateste structura firului de par printr-un aport deosebit de minerale si vitamine.

Uleiuri esentiale?in nici un caz nu trebuie sa lipseasca,ele au rol antiseptic,antibacterian,antifungic,trateaza cu succes matreata.

Si acum ingredientul secret:laptele de capra.L-ai adauga intr-o masca pentru par?Nu? Atunci nu stii ce pierzi.Laptele de capra este un ingredient minune ce trateaza cu succes mancarimile scalpului,extrem de benefic pentru cei cu dermatita seboreica,eczeme ale scalpului,hraneste in profunzime firul de par si ii confera o stralucire ca de matase.

Samponul contine:uleiuri saponificate din masline si cocos,extract uleios de urzica,salvie,rozmarin,menta,lavanda,alfalfa,lapte de capra,ulei de ricin,galbenus de ou,spirulina,uleiuri esentiale de lavanda,salvie si rozmarin.

In totalitate natural,un sampon complex,destinat parului normal si uscat.Se foloseste ca si un sampon obisnuit,se umezeste parul si se maseaza cu bucata de sampon pana se obtine o spuma abundenta.Se recomanda adaugarea a 2-3 linguri de otet(preferabil de mere)in ultima apa de clatire,pentru a indeparta in totalitate restul de sapun din par si de a echilibra ph-ul scalpului.
Samponul este notificat la Ministerul Sanatatii si testat intr-un laborator de specialitate.
Costa 10 lei 100 de grame si il gasiti in magazinul meu de pe Breslo.
Este disponibil si la gramaje mai mici,70-80-90 gr. Pentru gramaje mai mici pretul se recalculeaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu