Totalul afișărilor de pagină

18 iulie 2011

Sampon solid cu extracte din plante,natural handmade


Samponul solid este in esenta este tot un sapun insa fara exces de uleiuri nesaponificate,este o combinatie complexa de extracte si uleiuri din plante benefice pentru par si scalp.Este foarte bland cu firul de par,nu il degreseaza in exces,nu ii ataca structura.Poate fi folosit zilnic.

Contine:uleiuri saponificate din masline si cocos,extracte uleioase din salvie,rozmarin,urzica,menta,alfalfa,ulei de ricin,galbenus de ou,apa distilata,ulei esential de menta,rozmarin,lavanda si ylang-ylang.

Un nou sortiment de sampon ,cu muuuuuult galbenus de ou si extracte din plante benefice pentru par.Folosit pentru par, oul este cel mai bland... sampon cunoscut, care curata neasteptat de bine parul, protejandu-l si mentinandu-i sanatatea, cum nu reuseste nici un preparat pe baza de chimicale sa o faca.
Uleiul de rozmarin este un tonic ideal pentru par, dar mai ales pentru scalp. Este un important stimulant pentru radacini, indepartand cu usurinta excesul de sebum. S-a observat ca acest ulei stimuleaza cresterea firului de par si stopeaza caderea parului. De asemenea, este un inamic al matretii.
Folosit cu regularitate, poate preveni chiar si chelia prematura şi combate mătreaţa eficient, fiind excelent pentru un scalp gras.
Substantele continute de salvie dizolva aglomerarile de sebum si impuritati care se pot depune in apropierea foliculilor de par. Aceste aglomerari sunt des intalnite in cazul parului foarte gras si pot avea efecte destul de nocive asupra foliculului pilos, contribuind chiar la pierderea firelor de par pe care le “sufoca"
Uleiul de mentă stimulează vasele de sânge de la rădăcina părului, promoveaza o mai bună circulaţie şi poate ajuta la rezolvarea unor probleme , cum ar fi senzaţia de mâncărime a scalpului, este puternic antiseptic şi contribuie la normalizarea productiei de sebum fiind si un tratament eficient pentru păr gras.
Uleiul de ricin este sursa de acizi grasi nesaturati valorosi, cunoscuti pentru proprietatile lor extraordinare de vindecare. Deasemeni este binecunoscut pentru proprietatile sale de stimulare a cresterii parului dar si pentru hranirea si hidratarea scalpului - aspect ce nu poate fi ignorat atunci cand exista inestetica matreata. Ricinul folosit in acest sampon asigura in plus si o spuma luxurianta
Urzica este fara doar si poate cel mai utilizat ingredient natural pentru ingrijirea parului, mai ales la noi in tara. Aceasta favorizeaza cresterea unor fire de par mai sanatoase, prin stimularea "radacinii" (adica a foliculului pilos), calmeaza inflamatia si combate infectiile de la nivelul pielii capului, da stralucire parului.
In ultima apa de clatire se recomanda adaugarea a 2-3 linguri de otet de mere(diluat intr-o jumatate de litru de apa).Otetul are un dublu rol,acela de a indeparta reziduurile ramase si de a inchide cuticula firului de par lasandu-l matasos si usor de descurcat.
Dupa primele splari parul poate fi putin incarcat,datorita eliminarii chimicalelor acumulate in firul de par de-a lungul anilor,asa ca inainte de a hotara daca este bun sau nu pentru tine foloseste-l macar 4 spalari.

Un comentariu: