Totalul afișărilor de pagină

5 aprilie 2011

Sapun cu aloe si lapte de capra


Contine:uleiuri saponificate de masline si cocos,ulei de musetel,ulei de orez,lapte de capra,gel de aloe vera,ulei esential de patchouli,menta si roinita.

Daca ar fi sa aleg un sapun pentru ten categoric as alege sapunul cu lapte de capra si gel de aloe.Stiu ca multi ma blameaza cand citesc aceste randuri pentru ca exista multe prejudecati in folosirea sapunului pentru ten.Sigur ca e optiunea fiecaruia,insa prefer sa folosesc un sapun natural,decat un gel de curatare cu cine stie ce porcarii in el.Folosesc sapunul pentru fata de cand ma stiu si tenul meu e absolut in regula.
Sapunurile cu lapte de capra in mod special le ador,sunt foarte soft,cremoase si nu usuca pielea.

Sapunul cu gel de aloe si lapte de capra ,un sapun calmant,regenerant si deosebit de nutritiv,are in plus ulei de musetel cu proprietati antiinflamatoare,cicatrizante si calmante.
Extras din coaja care inveleste bobul de orez, uleiul din germeni de orez este extrem de fin si are o putere incredibila de penetrare a epidermei. De altfel, orezul are avantajul de a fi foarte bogat in vitamina E si in acizi grasi esentiali.
Aceste componente sunt antioxidanti extrem de puternici. Altfel spus, ele protejeaza membranele celulelor pielii noastre de imbatranirea prematura datorata stresului: reactii chimice provocate de poluare, raze ultraviolete, tigari.
Acizii grasi esentiali aduc in plus alte elemente nutritive indispensabile epidermei pentru reconstruirea filmului lipidic si mentinerea echilibrului de apa al pielii. Epiderma este mai supla, elastica si confortabila.
Ei participa de asemenea si la crearea moleculelor antiinflamatorii pentru a calma iritatiile si punctele rosii, fiind exceptional pentru pielea sensibila

Cantareste aproximativ 100 gr si costa 10 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu